Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream ATP Bastad: Thiemo de Bakker – Carlos Berlocq

Halve finale tenniswedstrijd bij het ATP van Bastad. De Nederlandse verassing op het gravel van Bastad is Thiemo de Bakker. De nummer 104 van de ATP-wereldranglijst treft vandaag een Argentijn, namelijk Carlos Berlocq. Die de nummer 74 van de ATP-wereldranglijst is en nog nooit eerder tegen De Bakker uitkwam.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij Unibet vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestreams van Unibet bekijken. Het mooie aan de livestreams van Unibet is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Mocht je al een account hebben bij Unibet dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij Unibet, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€50 Bonus
Naast dat je bij Unibet via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden kun je bij Unibet ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij Unibet dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €50 van Unibet.