Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream ATP Bastad: Thiemo de Bakker – Viktor Troicki

Tweede ronde tenniswedstrijd bij het ATP van Bastad. Thiemo de Bakker treft een sterke opponent in de persoon van Viktor Troicki. De Nederlander, de nummer 104 van de ATP-wereldranglijst, won nog nooit van de Servische nummer 52 van de ATP-wereldranglijst. Beiden speelden twee keer eerder tegen elkaar.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij Unibet vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestreams van Unibet bekijken. Het mooie aan de livestreams van Unibet is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Mocht je al een account hebben bij Unibet dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij Unibet, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€50 Bonus
Naast dat je bij Unibet via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden kun je bij Unibet ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij Unibet dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €50 van Unibet.