Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream ATP Beijing: Juan Martin Del Potro – Nikoloz Basilashvili

Finale tenniswedstrijd bij het ATP van Beijing. De Argentijn Juan Martin Del Potro is als eerste geplaatst in China en hij is de nummer vier van de ATP-wereldranglijst. Hij treft vandaag in de finale van Beijing de ongeplaatste Georgiër Nikoloz Basilashvili die de nummer 34 van de ATP-wereldranglijst is. Del Potro en Basilashvili speelden in het verleden één keer eerder tegen elkaar. Del Potro won die ontmoeting, vorig jaar, van Basilashvili.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.