Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream ATP Kitzbühel: Philipp Kohlschreiber – Robin Haase

Finale tenniswedstrijd bij het ATP van Kitzbühel. De Nederlander Robin Haase staat in de finale tegen de Duitser Philipp Kohlschreiber. Beiden speelden nog niet eerder tegen elkaar. Haase staat iets lager op de ATP-wereldranglijst. Kohlschreiber is namelijk de nummer 23 van de ATP-wereldranglijst. Terwijl Haase zelf de nummer 42 van de ATP-wereldranglijst is.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij Unibet vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestreams van Unibet bekijken. Het mooie aan de livestreams van Unibet is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Mocht je al een account hebben bij Unibet dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij Unibet, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€50 Bonus
Naast dat je bij Unibet via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden kun je bij Unibet ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij Unibet dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €50 van Unibet.