Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream ATP Monte Carlo: Tomas Berdych – Andrey Kuznetsov

Eerste ronde tenniswedstrijd bij het ATP van Monte Carlo. De nummer twaalf van de ATP-wereldranglijst. En tevens de nummer negen van de plaatsingslijst in Monte Carlo. Komt vandaag in actie. Namelijk de Tsjech Tomas Berdych. Zijn tegenstander is de nummer 78 van de ATP-wereldranglijst. Die via de kwalificatie is doorgestroomd. De uit Rusland afkomstige Andrey Kuznetsov. Beiden kwamen in het verleden één keer eerder uit tegen elkaar. Berdych won die ontmoeting van Kuznetsov.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij Bwin vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van Bwin bekijken. Het mooie aan de livestreams van Bwin is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Mocht je al een account hebben bij Bwin dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij Bwin, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€50,00 Bonus
Naast dat je bij Bwin via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij Bwin ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij Bwin dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €50,00 van Bwin.