Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream ATP Parijs: Philipp Kohlschreiber – Robin Haase

Eerste ronde tenniswedstrijd bij het ATP van Parijs. De Duitser Philipp Kohlschreiber is vandaag in Frankrijk de tegenstander van de Nederlander Robin Haase. Kohlschreiber is rechtstreeks toegelaten in Parijs en treft juist in Haase iemand die doorgestroomd is via de kwalificatie. Beiden heren speelden in het verleden twee keer eerder tegen elkaar. Ieder wist daarvan één ontmoeting te winnen.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.