Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream ATP Toronto: Robin Haase – Karen Khachanov

Kwartfinale tenniswedstrijd bij het ATP van Toronto. Twee tennissers die dicht bij elkaar staan op de ATP-wereldranglijst. Namelijk de Nederlander Robin Haase, de nummer 39 van de ATP-wereldranglijst. En de Rus Karen Khachanov, de nummer 38 van de ATP-wereldranglijst. Beiden heren troffen elkaar nog nooit eerder in het verleden. En spelen dus vandaag tijdens hun eerste ontmoeting voor een plaatst in de halve finale in Toronto.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.