Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream Australian Open: Tomas Berdych – Robin Haase

Tweede ronde tenniswedstrijd bij Australian Open. De Tsjech Tomas Berdych tegen de Nederlander Robin Haase. Berdych is de nummer 57 van de ATP-wereldranglijst. En treft in Haase de nummer 58 van de ATP-wereldranglijst. Tussen beiden tennissers is er een klein verschil op de ATP-wereldranglijst. Echter wordt Berdych vandaag gezien als de grote favoriet ten opzichte van Haase. Berdych en Haase speelden in het verleden vijf keer eerder tegen elkaar. Berdych won drie keer, waaronder de eerdere ontmoeting op de Australian Open. Haase won twee keer, waaronder de laatste ontmoeting op een snelle ondergrond.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.