Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream Roland Garros: Marco Cecchinato – Dominic Thiem

Halve finale tenniswedstrijd bij Roland Garros. De grote verassing van deze editie van Roland Garros is de Italiaan Marco Cecchinato. Hij staat vandaag tegenover de Oostenrijker Dominic Thiem. Cecchinato is de nummer 72 van de ATP-wereldranglijst en is ongeplaatst in Frankrijk. Terwijl Thiem de nummer acht van de ATP-wereldranglijst is en als zevende is geplaatst. Beiden heren speelden op het hoogste niveau nog nooit eerder tegen elkaar.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.