Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream Roland Garros: Rafael Nadal – Dominic Thiem

Finale tenniswedstrijd bij Roland Garros. Twee heren die elkaar alleen nog maar getroffen hebben op de gravel ondergrond. En zo is het dan ook niet raar dat beiden elkaar vandaag weer treffen op een gravel ondergrond. Nu die van Roland Garros. Spanjaard Rafael Nadal is de nummer één van de plaatsingslijst in Frankrijk. En treft in Oostenrijker Dominic Thiem de nummer zeven van de plaatsingslijst van Roland Garros. Nadal en Thiem troffen elkaar negen keer eerder. Waarbij alle negen keer dus op de gravel ondergrond werden gespeeld. Nadal won zes keer van het totaal. Waaronder de eerdere keren bij Roland Garros. Terwijl Thiem drie ontmoetingen wist te winnen. Waaronder de laatste ontmoeting, eerder dit jaar, tussen beiden.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.