Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream Roland Garros: Roger Federer – Rafael Nadal

Halve finale tenniswedstrijd bij Roland Garros. Een super ontmoeting op de gravel ondergrond van Roland Garros tussen Roger Federer en Rafael Nadal. De Zwitser Federer is de nummer drie van de ATP-wereldranglijst. En hij treft in de Spanjaard Nadal de nummer twee van de ATP-wereldranglijst. Deze twee wereldsterren speelden in het verleden al maar liefst 38 keer eerder tegen elkaar. Federer won vijftien ontmoetingen van Nadal, waaronder alle ontmoetingen sinds het jaar 2015. Terwijl Nadal 23 ontmoetingen van Federer wist te winnen, waaronder de meeste ontmoetingen op de gravel ondergrond.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.