Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream US Open: Anastasia Pavlyuchenkova – Kiki Bertens

Tweede ronde tenniswedstrijd bij US Open. Twee tennissters die elkaar dit jaar al twee keer eerder troffen. De Russische Anastasia Pavlyuchenkova en de Nederlandse Kiki Bertens. Pavlyuchenkova is de nummer 45 van de WTA-wereldranglijst. Terwijl Bertens de nummer zeven van de WTA-wereldranglijst is. De twee eerdere ontmoetingen dit jaar werden verdeeld in een overwinning voor Pavlyuchenkova en een overwinning voor Bertens. Terwijl Pavlyuchenkova in alle ontmoetingen twee keer van Bertens wist te winnen. Tegen vier verloren ontmoetingen van Pavlyuchenkova tegen Bertens.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.