Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream US Open: Roger Federer – Grigor Dimitrov

Kwartfinale tenniswedstrijd bij US Open. De Zwitser Roger Federer tegen de Bulgaar Grigor Dimitrov. Federer is de nummer drie van de ATP-wereldranglijst. En hij treft in Dimitrov de nummer 78 van de ATP-wereldranglijst. Federer en Dimitrov worden qua speelstijl vaak met elkaar vergeleken. Kijkend naar de eerdere zeven ontmoetingen tussen beiden tennissers. Is het Federer die de speelstijl wel beter lijkt te beheersen dan Dimitrov. Federer verloor namelijk nog nooit een ontmoeting van Dimitrov. Over al die zeven ontmoetingen wist Federer zelfs nog maar twee sets aan Dimitrov te verliezen.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.