Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream Wimbledon: Igor Sijsling – Jiri Vesely

Eerste ronde tenniswedstrijd bij Wimbledon. Met Igor Sijsling hebben we vandaag weer een Nederlander die in actie gaat komen op Wimbledon. Sijsling, de nummer 118 van de ATP-wereldranglijst, staat echter meteen voor een zware opgave. De Tsjech Jiri Vesely, nummer 64 van de ATP-wereldranglijst, is namelijk de tegenstander van Sijsling. Beiden heren troffen elkaar al twee keer eerder. En beiden keren bleek Sijsling niet opgewassen tegen Vesely. Is drie keer scheepsrecht voor Sijsling? Of blijkt Vesely ook deze keer te sterk?

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij Unibet vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestreams van Unibet bekijken. Het mooie aan de livestreams van Unibet is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Mocht je al een account hebben bij Unibet dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij Unibet, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€50 Bonus
Naast dat je bij Unibet via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden kun je bij Unibet ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij Unibet dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €50 van Unibet.