Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream Wimbledon: Sam Querrey – Gael Monfils

Derde ronde tenniswedstrijd bij Wimbledon. Een mooie ontmoeting vandaag bij Wimbledon. Namelijk de Amerikaan Sam Querrey tegen de Fransman Gael Monfils. Querrey is de nummer elf van de plaatsingslijst en de nummer dertien van de ATP-wereldranglijst. En treft in Monfils iemand die ongeplaatst is, maar wel de nummer 44 van de ATP-wereldranglijst is. Querrey en Monfils speelden in het verleden twee keer eerder tegen elkaar. Querrey verloor beiden ontmoetingen van Monfils.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.