Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream Wimbledon: Serena Williams – Camila Giorgi

Kwartfinale tenniswedstrijd bij Wimbledon. Ze is de huidige nummer 181 van de WTA-wereldranglijst, maar wordt door velen gezien als de grote favoriet voor de eindzege bij deze editie van Wimbledon. We hebben het uiteraard over de Amerikaanse Serena Williams. Ze treft vandaag op de heilige gras ondergrond van Wimbledon de Italiaanse Camila Giorgi, die de huidige nummer 52 van de WTA-wereldranglijst is. Williams en Giorgi speelden in het verleden drie keer eerder tegen elkaar. Williams won alle die drie ontmoetingen, zonder ook maar een set te verliezen, van Giorgi.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.