Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream WTA Auckland: Alison van Uytvanck – Bibiane Schoofs

Eerste ronde tenniswedstrijd bij het WTA van Auckland. De Belgische Alison van Uytvanck, de nummer 49 van de WTA-wereldranglijst. Tegen de Nederlandse Bibiane Schoofs, de nummer 174 van de WTA-wereldranglijst. Beiden dames hopen dit nieuwe jaar de volgende stap te maken in hun tenniscarrière. Iets wat voor beiden ook zeker tot de mogelijkheden hoort. Van Uytvanck en Schoofs speelden in het verleden één keer eerder tegen elkaar. Van Uytvanck verloor die ontmoeting van Schoofs met duidelijke cijfers.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.