Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream WTA Bogota: Kiki Bertens – Cindy Burger

Tweede ronde tenniswedstrijd bij het WTA van Bogota. Een Nederlands onderonsje tussen Kiki Bertens en Cindy Burger. Beiden dames kennen elkaar goed, maar hebben in het verleden nog nooit eerder tegen elkaar gespeeld. Bertens is de nummer 23 van de WTA-wereldranglijst. En treft in Burger de nummer 171 van de WTA-wereldranglijst.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij Bwin vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van Bwin bekijken. Het mooie aan de livestreams van Bwin is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Mocht je al een account hebben bij Bwin dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij Bwin, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€50,00 Bonus
Naast dat je bij Bwin via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij Bwin ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij Bwin dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €50,00 van Bwin.