Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream WTA Nürnberg: Kiki Bertens – Misaki Doi

Halve finale tenniswedstrijd bij het WTA van Nürnberg. De nummer negentien van de WTA-wereldranglijst, de Nederlandse Kiki Bertens. Tegen de nummer 64 van de WTA-wereldranglijst, de Japanse Misaki Doi. Beiden dames speelden in het verleden één keer eerder tegen elkaar. Bertens verloor die ontmoeting, een paar jaar geleden, kansloos van Doi. Die ontmoeting werd echter wel op een andere ondergrond gespeeld. En dus niet op de gravel ondergrond zoals vandaag in Nürnberg.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij Bwin vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van Bwin bekijken. Het mooie aan de livestreams van Bwin is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Mocht je al een account hebben bij Bwin dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij Bwin, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€50,00 Bonus
Naast dat je bij Bwin via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij Bwin ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij Bwin dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €50,00 van Bwin.