Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream WTA Nürnberg: Kiki Bertens – Mona Barthel

Tweede ronde tenniswedstrijd bij het WTA van Nürnberg. Op voorhand lijkt dit een makkelijke ontmoeting voor de Nederlandse Kiki Bertens, de nummer achttien van de WTA-wereldranglijst, te gaan worden. Ze treft namelijk in de Duitse Mona Barthel, de nummer 122 van de WTA-wereldranglijst. Bertens en Barthel kwamen in het verleden echter al maar liefst twaalf keer eerder uit tegen elkaar. Daarvan won Bertens maar drie ontmoetingen, waarvan dan wel weer de laatste ontmoeting. Terwijl Barthel negen van het totaal aantal ontmoetingen wist te winnen, waaronder dan weer de laatste ontmoeting op een gravel ondergrond.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.