Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream WTA Palermo: Kiki Bertens – Paula Badosa Gibert

Halve finale tenniswedstrijd bij het WTA van Palermo. Twee tennissters die beiden goed uit de voeten kunnen op de gravel ondergrond. Waar ook vandaag in Palermo uiteraard weer op gespeeld gaat worden. De Nederlandse Kiki Bertens is de nummer vijf van de WTA-wereldranglijst. En ze treft in de Spaanse Paula Badosa Gibert de nummer 119 van de WTA-wereldranglijst. Beiden tennissters speelden in het verleden nog nooit eerder tegen elkaar. Zodoende staat de eerste ontmoeting tussen beiden dus in het teken van een plaats in de finale in Palermo.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.