Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream WTA Rome: Angelique Kerber – Elina Svitolina

Kwartfinale tenniswedstrijd bij het WTA van Rome. De nummer twaalf van de WTA-wereldranglijst. De uit Duitsland afkomstige Angelique Kerber. Tegen de nummer vier van de WTA-wereldranglijst. De uit Oekraïne afkomstige Elina Svitolina. Kerber en Svitolina kwamen in het verleden al twaalf keer eerder uit tegen elkaar. Kerber won daarvan vijf ontmoetingen. Waarvan nog nooit op de gravel ondergrond, waar in Rome ook op wordt gespeeld. Terwijl Svitolina van het totaal zeven ontmoetingen wist te winnen. Waaronder de laatste vijf ontmoetingen.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.