Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream WTA Singapore: Petra Kvitova – Elina Svitolina

Eerste ronde tenniswedstrijd bij het WTA van Singapore. Twee dames die al maar liefst acht keer eerder tegen elkaar speelden in het verleden. De Tsjechische Petra Kvitova tegen de Oekraïense Elina Svitolina. Kvitova won van de eerdere ontmoetingen er zeven van Svitolina, waaronder één eerder dit jaar. Terwijl Svitolina één ontmoeting van het totaal aantal ontmoetingen, de eerste ontmoeting tussen beiden tennissters, van Kvitova wist te winnen. Dit is een ontmoeting tussen Kvitova, de huidige nummer vijf van de WTA-wereldranglijst. En Svitolina, de huidige nummer zeven van de WTA-wereldranglijst.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.