Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream ATP Parijs: Karen Khachanov – Novak Djokovic

Finale tenniswedstrijd bij het ATP van Parijs. De Rus Karen Khachanov, de nummer achttien van de ATP-wereldranglijst. Tegen de Serviër Novak Djokovic, de nummer twee van de ATP-wereldranglijst. Beiden tennissers zijn sterk bezig in Frankrijk en spelen vandaag voor de eindzege. Khachanov en Djokovic speelden in het verleden één keer eerder tegen elkaar. Khachanov verloor die ontmoeting eerder dit jaar met duidelijke cijfers van Djokovic.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.