Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream Roland Garros: Pauline Parmentier – Kiki Bertens

Eerste ronde tenniswedstrijd bij Roland Garros. De Franse Pauline Parmentier is de nummer 66 van de WTA-wereldranglijst. En treft in de Nederlandse Kiki Bertens de nummer vier van de WTA-wereldranglijst. Parmentier en Bertens speelden in het verleden al drie keer eerder tegen elkaar. Parmentier wist verassend genoeg al die drie eerdere ontmoetingen van Bertens te winnen. Op de gravel ondergrond speelden Parmentier en Bertens echter nog nooit eerder tegen elkaar.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.