Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream US Open: Jan-Lennard Struff – David Goffin

Derde ronde tenniswedstrijd bij US Open. De Duitser Jan-Lennard Struff is de nummer 58 van de ATP-wereldranglijst. En treft in de Belg David Goffin de nummer tien van de ATP-wereldranglijst. Struff en Goffin speelden in het verleden twee keer eerder tegen elkaar. Beiden ontmoetingen werden gespeeld in Frankrijk en verloor Struff van Goffin zonder een set te pakken.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.