Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream US Open: Kiki Bertens – Marketa Vondrousova

Derde ronde tenniswedstrijd bij US Open. De Nederlandse Kiki Bertens is goed op weg in Amerika. En treft vandaag bij de US Open de Tsjechische Marketa Vondrousova. Bertens is de nummer dertien van de WTA-wereldranglijst. En treft in Vondrousova de nummer 103 van de WTA-wereldranglijst. Bertens en Vondrousova speelden in het verleden nog nooit eerder tegen elkaar.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.