Livestream WTA Linz: Julia Goerges – Andrea Petkovic

Eerste ronde tenniswedstrijd bij het WTA van Linz. De Duitse Julia Goerges is de nummer negen van de WTA-wereldranglijst en is in het Oostenrijkse Linz de nummer één van de plaatsingslijst. Ze treft in Andrea Petkovic een Duitse landgenoot die de nummer 82 van de WTA-wereldranglijst is en die in Linz toegelaten is met een wildcard. Goerges en Petkovic speelden in het verleden vier keer eerder tegen elkaar. Beiden dames wisten van het totaal twee ontmoetingen te winnen.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.