Livestream WTA ‘s-Hertogenbosch: Alison van Uytvanck – Richel Hogenkamp

Eerste ronde tenniswedstrijd bij het WTA van ‘s-Hertogenbosch. De nummer zes van de plaatsingslijst in ‘s-Hertogenbosch is de Belgische Alison van Uytvanck. En zij treft de met een wildcard, en ongeplaatste, Nederlandse Richel Hogenkamp. De twee eerdere ontmoetingen die werden gespeeld tussen beiden werden door Van Uytvanck ten koste van Hogenkamp gewonnen.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.