Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream ATP Sofia: Robin Haase – Daniil Medvedev

Tweede ronde tenniswedstrijd bij het ATP van Sofia. Nederlander Robin Haase staat vandaag in Bulgarije tegenover de Rus Daniil Medvedev. Haase is de nummer 54 van de ATP-wereldranglijst en is ongeplaatst in Sofia. Dat terwijl Medvedev de nummer zestien van de ATP-wereldranglijst is en juist als derde is geplaatst. Beiden heren speelden in het verleden drie keer eerder tegen elkaar. Haase won één keer. Medvedev won twee keer.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.