Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream WTA Sint-Petersburg: Donna Vekic – Kiki Bertens

Finale tenniswedstrijd bij het WTA van Sint-Petersburg. De finale tussen Donna Vekic uit Kroatië en Kiki Bertens uit Nederland. Vekic is de nummer 30 van de WTA-wereldranglijst en is 22 jaar oud. Terwijl Bertens de nummer acht van de WTA-wereldranglijst is en 27 jaar oud is. Vekic en Bertens speelden in het verleden vier keer eerder tegen elkaar. Daarvan was één ontmoeting een finale. Vekic won drie ontmoetingen van het totaal, waaronder de ontmoeting eerder dit jaar. Terwijl Bertens één ontmoeting van het totaal wist te winnen, de ontmoeting in de eerdere finale.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.