Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream US Open: Juan Martin Del Potro – Novak Djokovic

Finale tenniswedstrijd bij US Open. Prachtige finale in Amerika. Tussen de nummer drie van de ATP-wereldranglijst. En de nummer zes van de ATP-wereldranglijst. De Argentijn Juan Martin Del Potro is de nummer drie van de ATP-wereldranglijst. En treft in de Serviër Novak Djokovic de nummer zes van de ATP-wereldranglijst. Del Potro en Djokovic spelen dit jaar erg sterk bij de US Open en mogen nu laten zien wie de sterkste is in Amerika. In het verleden speelden beiden heren al achttien keer eerder tegen elkaar. Del Potro won daarvan vier ontmoetingen. Allen op een snelle ondergrond. Terwijl Djokovic veertien keer van het totaal wist te winnen. Waaronder de laatste drie ontmoetingen.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.