Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream US Open: Kei Nishikori – Novak Djokovic

Halve finale tenniswedstrijd bij US Open. De Japanner Kei Nishikori is de nummer negentien van de ATP-wereldranglijst. En treft in de Serviër Novak Djokovic de nummer zes van de ATP-wereldranglijst. Nishikori en Djokovic speelden in het verleden al zestien keer eerder tegen elkaar. Nishikori won daarvan pas twee ontmoetingen van Djokovic. Terwijl Djokovic maar liefst veertien ontmoetingen met Nishikori wist te winnen. Nishikori wist na het jaar 2014 nooit meer van Djokovic te winnen. Terwijl Djokovic de drie eerdere ontmoetingen dit jaar van Nishikori wist te winnen.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.