Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream US Open: Marin Cilic – David Goffin

Vierde ronde tenniswedstrijd bij US Open. Mooie ontmoeting in Amerika. Tussen de nummer zeven van de plaatsingslijst, de Kroaat Marin Cilic. En de nummer tien van de plaatsingslijst, de Belg David Goffin. Cilic en Goffin speelden vijf keer eerder tegen elkaar. Cilic won daarvan de laatste twee ontmoetingen. Terwijl Goffin juist de eerste drie ontmoetingen wist te winnen. In alle vijf de gevallen won de tennisser die de eerste set won ook de gehele ontmoeting.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.