Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream WTA Sint-Petersburg: Anastasia Pavlyuchenkova – Kiki Bertens

Kwartfinale tenniswedstrijd bij het WTA van Sint-Petersburg. Anastasia Pavlyuchenkova uit Rusland is in haar eigen land de tegenstandster van Kiki Bertens uit Nederland. Pavlyuchenkova is de nummer 32 van de WTA-wereldranglijst en ongeplaatst in Sint-Petersburg. Terwijl Bertens de nummer acht van de WTA-wereldranglijst is en als tweede is geplaatst. Beiden dames speelden enkele dagen geleden in Australië nog tegen elkaar. Pavlyuchenkova won die ontmoeting, net als de ontmoeting vorig jaar, van Bertens. Terwijl de eerste drie ontmoetingen tussen beiden werden verloren door Pavlyuchenkova van Bertens. Onderling staat het dus twee voor Pavlyuchenkova tegen drie voor Bertens.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.