Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream WTA Sint-Petersburg: Aryna Sabalenka – Kiki Bertens

Halve finale tenniswedstrijd bij het WTA van Sint-Petersburg. De nummer tien van de WTA-wereldranglijst tegen de nummer acht van de WTA-wereldranglijst. Aryna Sabalenka uit Wit-Rusland is de nummer tien van de WTA-wereldranglijst. Terwijl Kiki Bertens uit Nederland de nummer acht van de WTA-wereldranglijst is. Sabalenka en Bertens speelden in het verleden twee keer eerder tegen elkaar. Sabalenka verloor beiden ontmoetingen van Bertens.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.