Livestream Roland Garros: Simona Halep – Sloane Stephens

Finale tenniswedstrijd bij Roland Garros. Zoals het eigenlijk hoort staat de nummer één van de plaatsingslijst bij Roland Garros vandaag in de finale. De Roemeense Simona Halep is die nummer één van de plaatsingslijst. En treft in de Amerikaanse Sloane Stephens de nummer tien van de plaatsingslijst. Halep en Stephens speelden in het verleden zeven keer eerder tegen elkaar. Halep won daarvan vijf ontmoetingen. Waaronder alle eerdere ontmoetingen op de gravel ondergrond en de eerdere ontmoeting bij Roland Garros. Terwijl Stephens van het totaal twee ontmoetingen wist te winnen. Waarbij wel gezegd moet worden dat die ontmoetingen alweer enkele jaren geleden waren.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.